Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Silverado Western Ranch
Cím: 6025 Ballószög, II. körzet 52.Email: sheriff@cowboy.hu
Web: www.cowboy.huTelefon: (06-30)303-6193, (06-30)958-9034
Fax: (06-76)483-559

Bemutatkozás

SILVERADO, a Vadnyugathoz, a mustangok, indiánok és cowboyok régen letûnt világához vonzódó westernlovasok hazája. A Kiskunsági Nemzeti Park szélén elterülõ western ranch pezsgõ lovas élete egy aranyláz hírétõl felbolydult, 1800-as évekbeli vadnyugati kisváros mindennapjait idézi. A saloon elõl indulnak és oda érkeznek a helyi Crazy Cowboy Club hírnevét Európa szerte megalapozó vadnyugati lovas kalandtúrák résztvevõi. A körkarámban csikókat és átlovaglásra váró lovakat idomítanak, a marhakarámban borjakat lasszóznak, az edzõpályákon pedig kiváló szakemberek által vezetett edzések és oktatások zajlanak folyamatosan. Éjszakánként a totem oszlop tövében parázsló tábortûz körül vidám vagy vérfagyasztó kalandokról szóló történetek szállnak szájról szájra, a kocsmában vidám country szól, félszemû csapos méri a tüzes vizet. A szigorú seriff winchesterrel ügyel a rendre, így colt párbajra, tömegverekedésre vagy bankrablásra soha nem kerül sor. A telepesek, gyors lábú, kitartó lovaikkal hatalmas távolságokra elkalandoznak a környezõ prérin, a Kiskunsági Nemzeti Park legelõin, nádasaiban, erdeiben. Silverado közkedvelt célpontja és pihenõállomása a környéken magányosan vagy csapatostul kószáló lovasoknak és ivójába gyakran toppannak be vasparipán érkezõ kíváncsi városiak is, akiket a karámokban legelészõ gyönyörû lovak, a harci jelekkel félelmetesre festett indiánok vagy az állig felfegyverzett cowboyok látványa vonz.

Silverado a préri fáradt vándorai számára kényelmes és biztonságos éjszakai nyughelyet kínál, érkezzenek akár lovon, akár vasparipán. A 24 férõhelyes 2-3-4 ágyas, fürdõszobás szobák és apartmanok még a legfinnyásabb, újgazdag aranyásók igényeit is kielégítik. Tágas szalon és kocsma, kártyaasztalok, nyári hûsölõ, kerti tó és számos kényelmi szolgáltatás várja a vendégeket.
Silveradoban mérhetetlen béke és nyugalom honol, melyet csak nagyritkán ver fel a saloon elõtti pisztolypárbaj vagy kocsmai tömegverekedés zaja. Bank hiányában bankrablásra sem nagyon kerülhet sor. A gyerekek így vígan kószálhatnak a bekerített 20 hektáros birodalomban, s számtalan felnõttek által megközelíthetetlen búvóhely közül választhatnak. A felnõttek pedig lustán heverészhetnek a nyugágyakon, s hûvös sörrel vagy üdítõvel a kezükben figyelhetik, amint mások az izzó napon gyakorlatoznak a trail pályán a lovukkal, vagy terelgetik a borjakat.Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink