Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Kerekerdő Kalandpark
Cím: 6041 Kerekegyháza, Arany János u. 35.Email: info@kerekkaland.hu
Web: www.kerekkaland.huTelefon: 0630-233-0253

Bevezető

A 2013-as év újdonságai:
- 2 új juniorpálya és a csúszófa
- Az állatsimogató tengeri malacokkal bővült és 5 racka bárány is érkezett.
A két junior pályát a 130 cm magas gyerekek részére építettük, de nagyobbak is használhatják. Ezekkel a pályákkal teljessé vált kötélpálya rendszerünk, melyben most már mindenki találhat magának való akadályokat.
A Kerekerdõ Kalandpark Kecskeméttõl csak 15 km-re fekszik egy kocsányos tölgyesben. Erdei kötélpálya rendszerünkben a kisgyerekektõl a felnõttekig minden korosztály megtalálhatja a maga számára megfelelõ kalandelemeket. Az idelátogató egyéni, családi és csoportos vendégek kikapcsolódását szeretnénk biztosítani kellemes erdei környezetben. A legnagyobb melegben is felfrissülés várja a szórakozni vágyókat a tölgyes árnyékában.
Vendégeink biztonságáról szakképzett pályafelügyelõk/animátorok gondoskodnak.
Az erdei kötélpályákon kívül vendégeink kiprobálhatják íjász pályánkat, erdei tanösvényen ismerkedhetnek a helyi élõvilággal, labirintusokban bolyonghatnak, használhatják az ugráló asztalt, a nagyobbak(16 év felett) airsoft stratégiai játékkal kommandózhatnak, állatsimogatóban ismerkedhetnek kedvenceinkkel. Három év alatt külön manópályát építettünk kisgyermekes családok részére.
Kalandparkunkban komplex szolgáltatást szeretnénk nyújtani az ide érkezõknek, aktívan sportolhatnak, kikapcsolódhatnak, feltöltõdhetnek. Lehetõséget biztosítunk családi rendezvények lebonyolításához, grillezéshez, bográcsozáshoz. Születésnapi összejövetelek szervezését vállaljuk.

Bemutatkozás

3 éves a Kerekerdő Kalandpark!
Nyitva:hétvégén, ünnepnapokon, őszi szünetben 9-18 óra között, csoportoknak bejelentkezés alapján hétközben is.

Keresőszavak

kalandpark,


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink