Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Dr. Szabó Gabriella-Fogszakorvos
Cím: 6000 Kecskemét, Mikszáth K. krt. 45.Email: info@augusztinmedical.com
Web: http://augusztinmedical.comTelefon: 0630-925-5772

Bevezető

Fogászati kezelések:
Fájdalommentes érzéstelenítés
Fogászati implantátumok
All - on - 4
Fogágybetegségek
Esztétikai kezelések
Esztétikai_ínyrekonstrukció
Fogékszerek
Fogfehérítés
Depurálás - fogkőeltávolítás
Fogmegtartó kezelések
Gyökérkezelés
Fogpótlás, Koronák, Hidak
Professzionális szájhigiénia
Smile design
Akcióink
Árkérdés


Bemutatkozás

Az egészséges fogazat és íny az általános egészség része, a szép mosoly a kapcsolatteremtés fontos eszköze. Mi segítünk önnek, hogy elképzelései valóra váljanak, egészségesebb, magabiztosabb legyen. A rendszeres kontroll vizsgálatokkal az elért eredmény megtartását támogatjuk. .
Rendelőnk Kecskeméten, a belvárosához közel, kertvárosi környezetben, könnyen megközelíthető helyen található, ahol a parkolás biztosított. A magas szakmai színvonalat munkatársaink folyamatos elméleti és gyakorlati képzésével biztosítjuk. A korszerűen felszerelt, két székes rendelőnkben a gépeink, eszközeink, valamint az általunk használt anyagok és eljárások minősítettek, megfelelnek az európai és az amerikai szakmai előírásoknak és biztonsági szabványoknak. Rendelőnkben szigorú higiéniai szabályokat követve dolgozunk.
E-mail-ben elküldött panoráma röntgen, valamint a panaszok és elvárások rövid leírása alapján lehetőség van előzetes, tájékoztató kezelési terv készítésére. Időpont egyeztetés után kezeléseink kettő-tizenkettő nap alatt elvégezhetők, ha nem kell sebgyógyulásra számítani.
A „smile design” számítógépes program segítségével a páciens arcának, egyéniségének jellegzetességeit figyelembe véve tudjuk megtervezni a fogak méretét, színét, egymáshoz való viszonyát, hogy a legkedvezőbb arcformát tudjuk kialakítani. A program lehetőséget nyújt a kezelések előtt, úgynevezett „látványterv” készítésére.

Keresőszavak

fogászat, esztétikai fogászat, implantológia


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink